Home » Over ADA

Over ADA Tech

De kracht van van ADA Tech

  • Leverancier van hardware- en netwerkomgevingen
  • Onderhoudscontracten voor netwerk- en hardwarebeheer
  • Proactieve monitoring zodat u zich met de business bezig kunt houden
  • Kennis van de automotive en de binnen de automotive branche gebruikte software programma’s

ADA Tech, opgericht in 1991, is dé specialist op het gebied van netwerk- en systeembeheer gericht op de automotive branche.

Netwerk- en systeembeheer waarmee dealers en importeurs worden ondersteund om business kansen te benutten en processen te optimaliseren. ADA Tech is geen standaard leverancier, maar is een partner van haar klanten en denkt graag mee in het genereren van kansen. Met het netwerk- en systeembeheer van ADA Tech wordt u ontzorgt, zodat u zich kunt richten op uw business.

Per 1 augustus 2018 mag ADA Tech zich officieel Microsoft Silver Partner noemen. Deze bereikte status zorgt dat ze haar klanten nog beter kan ondersteunen op het gebied van Office 365 en de ADA Tech Automotive Cloud.

"Vernieuwende oplossingen op het gebied van netwerk- en systeembeheer speciaal afgestemd op de automotive."
- Robert Adelerhof, directeur ADA Tech
"Door onze ervaring in de autobranche bieden wij betrouwbare oplossingen die de processen binnen autobedrijven naadloos ondersteunen."
- Koen van Fulpen, Sales Manager
"Geven van advies en ondersteuning, waardoor u optimaal gebruik maakt van onze producten en diensten, dat is onze drijfveer."
- Boaz van Noppen, Support Engineer
"We kunnen u op verschillende gebieden helpen. Van het eenvoudig beheren van uw werkplekken tot compleet georganiseerde automatiseringsprojecten."
- Arnoud de Jong, director Operations & Solutions
"Snelle, persoonlijke en deskundige service maken ons tot een betrouwbare partner."
- Frank van Kampen, Support Engineer